• slider_terminal
  FLEETLOGIS ON THE JOB
 • slider_ilc_petrol_trucks
  FLEETLOGIS ON THE JOB
 • slider_ilc_crane_trucks
  FLEETLOGIS ON THE JOB
 • slider_koramo_truck_1
  FLEETLOGIS ON THE JOB
 • slider_koramo_truck_2
  Fleetlogis on the job

Työkoneiden seuranta ja käyttötunnit – #Teollinen internet #Telematiikkalaitteet

Työkoneen toiminta-aika ja käyttötunnit

Fleetlogisin toimittamalla ratkaisulla seurataan helposti ja havainnollisesti erilaisten työkoneiden- ja laitteiden toiminta-aikaa ja käyttötunteja. Ratkaisu perustuu telematiikkalaitteen keräämiin tietoihin työkoneesta. Seurattavaan kohteeseen asennetaan pieni telematiikkalaite, joka raportoi työkoneen toiminta-ajan realiaikaisesti taustajärjestelmään. Työkoneen käyttötunnit kerätään virtakatkaisimelta tms. sähköiseltä ON/OFF-kytkimeltä. Seurattavia kohteita ovat esimerkiksi: nosturit, trukit, dumpperit, kaivinkoneet, erilaisten työkoneiden lisälaitteet kuten apumoottorit, kylmäkoneet, jne. Työkoneen tuntiseuranta auttaa esimerkiksi suunnittelemaan tarkemmin huollot tai saamaan yksityiskohtaista tietoa laskutuksen perusteeksi.

Työkoneiden seurannan referenssinä Integrated Logistics Co. käyttää Lähi-idässä Kuwaitissa, Qatarissa ja Saudi-Arabiassa n. 300 nosturiajoneuvon nosturin toiminta-ajan seuraamiseen Fleetlogisin ratkaisua. Asiakas saa luotettavaa tietoa realiaikaisesti nosturien käyttötunneista.

.

KäyttötuntiraporttiWeb käyttöisestä Fleetlogis Flex -palvelusta toimintatunnit on helppo ja nopea tarkistaa paikasta riippumatta. Toimintatuntien raportit on mahdollista viedä pdf, xls ja csv -muotoihin muita tietojärjestelmiä (esim. laskutus) varten. Lisäksi raportit ovat automatisoitavissa sähköposti- ja FTP-siirtoina yrityksen omia tietojärjestelmiä tai muuta seurantaa varten. Klikkaa oheista kuvaa nähdäksesi tyypillinen työkoneiden toiminta-aikaraportti tarkempana.

Fleetlogis Oy toimittaa halutessa koko ratkaisun avaimetkäteen periaatteella sisältäen: kohteeseen sopiva telematiikkalaite, SIM-kortti, laiteasennus ja käyttötunnukset ja -koulutus web-palveluun.

Ota yhteyttä asikaspalveluumme lisätietoja ja tarjousta varten.


Ota yhteyttä/ Contact
close slider

Yhteyslomake

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Viesti