• slider_terminal
  FLEETLOGIS ON THE JOB
 • slider_ilc_petrol_trucks
  FLEETLOGIS ON THE JOB
 • slider_ilc_crane_trucks
  FLEETLOGIS ON THE JOB
 • slider_koramo_truck_1
  FLEETLOGIS ON THE JOB
 • slider_koramo_truck_2
  Fleetlogis on the job

Säiliön nestemäärän ja pinnankorkeuden mittaus – #IoT #Teollisuus

Säiliön nestemäärän ja pinnankorkeuden mittaus

Automatisoitu säiliön seuranta säästää resursseja ja aikaa, koska säiliöiden täyttöaste voidaan tarkistaa vaivattomasti etänä tietokoneella, tablet-laitteella tai älypuhelimella. Säiliöiden täystöstä vastaavat tahot saavat tiedot suoraan hyödynnettäväksi, jolloin erillisiä välikäsiä ei tarvita tekemään mittauksia ja välittämään tietoja. Realiaikainen säiliön nesteen määrän ja pinnan korkeuden mittaus sekä tietojen seuranta ja raportointi perustuu Fleetlogis Flex tuotteeseen. Säiliöön asennetaan telematiikkalaite varustettuna pinnankorkeuden mittausanturilla (esim. ultraääni). Telematiikkalaite lähettää halutuin väliajoin mittaustiedot palveluun.

Automatisoitu säiliövalvonta helpottaa ja estää haitalliset tuotantokatkokset esim. rakka-aineen loppumistilanteet. Fleetlogis Flex -palveluun voidaan määrittää hälytyksiä säiliön nesteen pinnankorkeuden tai nesteen määrän mukaan. Käyttäjän sää hälytykset esim. säiliön nesteen laskettua alle 10% kokonaismäärästä. Hälytyspalvelu on kattava ja se mahdollistaa hälytyksien konfiguroinnin monin erilaisin parametrein. Hälytykset voidaan ohjata mobiilisovellukseen, sähköpostina ja tekstiviesteinä suoraan puhelimeen.

Säiliön nestemäärän mittaustulokset ja kuvaaja

Fleetlogis Flex -palvelusta on saatavilla valmiit raportit nesteen määrän ja pinnankorkeuden seurantaan. Toimitamme lisäksi erikseen räätälöityjä raportteja asiakastarpeen mukaan. Kaikki raportit ovat saatavana pdf, excel ja csv muodoissa ja tarvittaessa tilattavissa automatisoidusti sähköpostina tai FTP-siirtoina. Viimeisimmät mittaustulokset ja hälytykset voi kätevästi tarkistaa Android/iOS mobiilisovelluksella. Fleetlogis Flex -palvelu sisältää myös JSON-rajapinnan, jonka kautta mittausarvot on mahdollista hakea käytettäviksi yrityksen omissa tietojärjestelmissä.

Fleetlogis Oy toimittaa halutessa koko ratkaisun avaimetkäteen periaatteella sisältäen: kohteeseen sopiva telematiikkalaite, SIM-kortti, laiteasennus ja käyttötunnukset ja -koulutus web-palveluun.

Ota yhteyttä asikaspalveluumme lisätietoja ja tarjousta varten.


Ota yhteyttä/ Contact
close slider

Yhteyslomake

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Viesti