• slider_terminal
  FLEETLOGIS ON THE JOB
 • slider_ilc_petrol_trucks
  FLEETLOGIS ON THE JOB
 • slider_ilc_crane_trucks
  FLEETLOGIS ON THE JOB
 • slider_koramo_truck_1
  FLEETLOGIS ON THE JOB
 • slider_koramo_truck_2
  Fleetlogis on the job

Sähkölaitteiden etäohjaus – #IoT #Laiteohjaus

Laitteiden etäohjaus

Fleetlogis Oy on kehittänyt helppokäyttöisen Android mobiilisovelluksen sähkölaitteen etäohjausta ja viimeisimpien mittausarvojen seurantaa varten. Etäohjattavaan kohteeseen asennetaan telematiikkalaite, joka ohjaa siihen kytkettyä sähkölaitteita. Yhdellä telematiikkalaitteella voidaan ohjata kahta eri sähkölaitetta. Ohjattava laite voi olla esim. lämpöpatteri, ilmalämpöpumppu, jne. Telematiikkalaite ohjaa sähkölaitetta releen avulla ON/OFF tiloihin. Telematiikkalaite voi myös tehdä muita mittauksia esim. lämpötila, kosteus, liike, jännite, GPS seuranta, jne.

Laitteiden etäohjaus säästää resursseja ja aikaa, koska laitteiden tilat voidaan asettaa ja muut mittausarvot tarkistaa vaivattomasti etänä tietokoneella, tablet-laitteella tai älypuhelimella. Laitteiden ohjauksesta vastaavat saavat tiedot suoraan hyödynnettäväksi, jolloin erillisiä välikäsiä tai pitkien etäisyyksien päähän ei tarvitse ajaa paikan päälle ohjauksen tekemistä varten. Realiaikainen sähkölaitteiden valvonta, raportit ja hälytykset perustuu Fleetlogis Flex tuotteeseen. Sähkölaitteiden seurantaan voidaan liittää myös käyttötuntiseuranta.

Fleetlogis Flex -palvelusta on saatavilla valmiit raportit erilaisten mittausten seurantaan. Toimitamme lisäksi erikseen räätälöityjä raportteja asiakastarpeen mukaan. Kaikki raportit ovat saatavana pdf, excel ja csv muodoissa ja tarvittaessa tilattavissa automatisoidusti sähköpostina tai FTP-siirtoina. Viimeisimmät mittaustulokset ja hälytykset voi kätevästi tarkistaa Android/iOS mobiilisovelluksella. Fleetlogis Flex -palvelu sisältää myös JSON-rajapinnan, jonka kautta mittausarvot on mahdollista hakea käytettäviksi yrityksen omissa tietojärjestelmissä.

Fleetlogis Oy toimittaa halutessa koko ratkaisun avaimetkäteen periaatteella sisältäen: kohteeseen sopiva telematiikkalaite, SIM-kortti, laiteasennus ja käyttötunnukset ja -koulutus web-palveluun.

Ota yhteyttä asikaspalveluumme lisätietoja ja tarjousta varten.