• FLEETLOGIS ON THE JOB
  • FLEETLOGIS ON THE JOB

Fleetlogis järjestelmä

Fleetlogis®

Kuljetusliikkeen toiminnanohjaus
Fleetlogis® on dynaaminen logistiikan tietojärjestelmä, joka kasvaa tarpeiden mukaan tiedonkeruusta kokonaisvaltaiseksi logistiikan ERP-järjestelmäksi. Se integroituu yrityksen tai organisaation muihin toiminnanohjausjärjestelmiin. Fleetlogisin® avulla seuraat, raportoit ja valvot kuljetustuotannon eri vaiheita lastauksesta toimitukseen. Automaattiset toiminnot vähentävät kuljetustuotannon suunnittelun parissa työskentelevien henkilöiden työtä ja ohjaavat asiakaspalvelua web-pohjaiseen asiointiin. Fleetlogisille on myönnetty Suomen ainoa logistiikan menetelmäpatentti (FI 118141) lämpötilasäädeltyjen kuljetusten valvontaan.

Edistyksellistä tekniikka – ilman papereita

Työajanseuranta
Fleetlogis® on web selaimella käytettävä sovellus, joka kulkee myös mukana älypuhelimissa. Voit hyödyntää yrityksesi olemassa olevia palvelimia tai antaa meidän hoitaa palvelimien ylläpidon. Fleetlogis® järjestelmästä löytyy ajoneuvopäätteet ja –laitteet sekä tyyppihyväksytyt lämpötilan rekisteröintilaitteet, ja mikä parasta, käytössä on langattomat anturit! Vaikka järjestelmä mahdollistaa paperittoman työskentelyn voit tulostaa tarvittaessa tavanomaiset ajomääräykset ja rahtikirjat.

Mitä Fleetlogis® voisi tarjota yrityksellesi?

Ajoneuvoseuranta
Fleetlogis® on logistiikan tietojärjestelmä, joka yhdistää taloushallinnon, tilaustenkäsittelyn ja lähettämötoiminnan saumattomasti ajoneuvojen tietojärjestelmiin. Monipuolinen raportointi mahdollistaa tietojen hakemisen ja esittämisen eri tavalla ja kaikki tieto on tietenkin webin kautta saatavissa, missä tahansa ja milloin tahansa. Reaaliaikainen ajoneuvoseuranta ja kuljettajien työajanseuranta tuo kuljetustuotannon suunnitteluun nopeutta, tehokkuutta ja turvallisuutta. Kuljetusten tiedot ovat heti käytettävissä päätöksenteon tueksi. Kuljetusliikkeen toiminnanohjaus tehostuu ja kustannuksissa säästetään.